Rocki homne vastane värbab eestlastele tuttava Ukraina «kolli»

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirilo Fessenko (vasakul) ja Kaspars Berzins.
Kirilo Fessenko (vasakul) ja Kaspars Berzins. Foto: SCANPIX

Korvpalliportaal Sportando teatas, et Tartu Ülikool/Rocki homne eurosarjavastane Cantu täieneb Ukraina koondise keskmängija Kirilo Fessenkoga.

Fessenko alustas hooaega Krasnodari Lokomotiv-Kubanis, ent teenis loodetust vähem mänguaega ja esimesed kõlakad tema lahkumisest hakkasid levima juba detsembris. Homseks mänguks ta meeskonna juurde siiski ilmselt ei jõua. Euroliigas kogus Fessenko keskmiselt 14,6 minutiga 6,1 punkti ja 4,3 lauapalli, VTB Ühisliigas olid samad näitajad 13,3 minutihga vastavalt 5,7 ja 3,8.

216 cm pikkune ja ligi 140 kg kaaluv Fessenko on Ukraina koondise särgis mänginud ka Eesti koondise vastu, viimati sügisesel EM-finaalturniiril. Rockiga on suur ukrainlane heidelnud möödunud hooajal Saraatovi Avtodori ja 2006. aastal Tšerkassõ ridades. Aastatel 2007-2012 veetis ta ookenai taga NBAs, esindades Utah Jazzi ja Indiana Pacersit.

Cantu hoiab Itaalia meistriliigas kuue võidu ja üheksa kaotusega 12. kohta, viimati jäädi 66:79 alla Kristjan Kanguri tööandjale Varesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles