Eesti curlingunaiskond alustas MMi kvalifikatsiooni võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juunioride curlingunaiskond.
Eesti juunioride curlingunaiskond. Foto: Eesti Curlingu Liit

Soomes toimuvatel juunioride MMi kvalifikatsioonivõistlustel curlingus saavutas Eesti naiskond esimeses mängus võidu Hiina koondise üle punktidega 5:4. Meesjuuniorid alistasid tänases mängus kindlalt Austria võistkonna punktidega 9:5.

Eesti meesjuunioride võistkond kohtus eile õhtul esimeses mängus Taani koondisega, mäng lõppes Eesti võistkonna kaotusega 3:10. Täna kohtub Eesti juunioride meeskond Inglismaa juunioride koondisega ning Eesti naisjuuniorid kohtuvad  Soome ja Saksamaa võistkondadega.

Juunioride MMi kvalifikatsioonivõistlused toimuvad Soomes, Kisakallio spordikeskuses. Kokku võistleb kuue MMi koha eest 21 naisjuunioride ja 24 meesjuunioride võistkonda, kes esindavad 26 riiki. Curlingu maailmameistrivõistlustele pääseb kolm parimat naisjuunioride ja kolm parimat meesjuunioride võistkonda. MMile edasipääsejad selguvad 10. jaanuaril.

Juunioride maailmameistrivõistlused curlingus toimuvad sellel aastal Türgis 5.-14. märtsini ning seal hakkavad võistlema 10 parimat meesjuunioride ja 10 naisjuunioride võistkonda.

Eesti naisjuunioride võistkonda kuuluvad kapten Marie Turmann, Kerli Laidsalu, Johanna Ehatamm, Victoria-Laura Lõhmus ja Kristin Laidsalu. Võistkonna treener on Harri Lill.

Eesti meesjuunioride võistkonna koosseisu kuuluvad Sander Rõuk, Ronald Andla, Jarl Guštšin, Eiko-Siim Peips, Chris Roosaar. Võistkonna treener on Erkki Lill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles