Pep Guardiola karjäär jätkub Inglismaal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Viimase kümnendi üks edukamaid jalgpallitreenereid Pep Guardiola kinnitas, et siirdub suvel uutele jahimaadele ja liitub mõne Inglismaa kõrgliigas mängiva meeskonnaga.

Juba varem oli Guardiola teatanud, et lahkub tänavuse hooaja järel Müncheni Bayernist. «Põhjus, miks ma lepingut ei pikendanud on lihtne. Ma tahan juhendada Premier League’is mängivat klubi. Olen veel üsna noor ja vajan uusi väljakutseid. Mu karjäär ei ole kaugeltki veel lõppemas. Tahan kogeda Inglismaa staadioneid ja emotsioone. Usun, et on õige hetk sinna minna.»

Oma tulevast tööandjat Guardiola veel ei nimetatud. «Kui mul on uus meeskond olemas, siis annab klubi sellest teada. Praegu pole mul rohkem midagi öelda, sest midagi kindlat veel ei ole.»

Enim spekuleeritakse, et Guardiola liitub Manchester Cityga, kuid võimalikud on ka Londoni Chelsea, Manchester Unitedi ja Londoni Arsenali treeneritoolid, kirjutab Eurosport.

Guardiola on kõigest 44-aastane treener, kes on senise karjääri jooksul võitnud kolm Hispaania ja kaks Saksamaa meistritiitlit. Suure tõenäosusega lisandub tänavu ka kolmas Saksamaa meistrivõistluste kuldmedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles