Baruto lõi käed maailmakuulsa Jaapani filmirežissööriga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson (keskel)
Kaido Höövelson (keskel) Foto: http://rizinff.com

Vabavõitleja ja endine sumomaadleja Kaido Höövelson alias Baruto teatas eelmise aasta viimasel päeval Jaapani meediale, et lõi käed maailmakuulsa filmirežissööri Takeshi Kitano loodud firmaga Office Kitano. 

Baruto võitis eelmise aasta viimasel päeval peetud elu esimeses MMA-matšis kikkpoksilegendi Peter Aertsi ja rääkis järgnenud pressikonverentsil oma tulevikuplaanidest. «Tahan uuel aastal taas võidelda. See aasta saab kohe läbi, kuid paari päeva pärast olen valmis taas treeningutega alustama,» rääkis Baruto. «Lisaks soovin ma teatada, et liitun homme (1. jaanuaril - toim) Kitano Office’iga.» Baruto sõnul proovib ta kätt raadiotalendina (inglise keeles on air talent).

Samas intervjuus avaldas Baruto, et enne matši Aertsiga võitles ta pisaratega. «Fännide vastuvõtt oli imeline ja see tõi peaaegu pisara silma. Kaks aastat tagasi taandusin sumomaailmast ja ma igatsesin võistluseelset närvi.»

Baruto ja Aertsi matš kestis kolm raundi ja eestlasele tõi võidu kohtuniku üksmeelne otsus. «Ma ei arvanud, et matš kolm raundi kestab. Tahtsin ta alistada juba esimeses raundis. Kuigi ma võitsin, siis ei teinud ma seda soovitud viisil. Kuna tegu oli mu esimese matšiga, siis ma ei muretse.»

Baruto profiil Office Kitano kodulehel

Wikipediast:

Takeshi Kitano on jaapani filmilavastaja, filminäitleja, stsenarist, saatejuht, koomik, kirjanik ja kunstnik. Väljaspool filmilavastusi tuntud enamasti kui Beat Takeshi. Tema filmid räägivad enamasti gängsteritest ja politseinikest. Filme iseloomustab staatilisus ja pikad venivad stseenid, kus pealtnäha midagi ei toimu. Filme iseloomustab ka sünge ja nihilistlik maailmavaade, aga neis leidub ka huumorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles