Tunnustatud Saksamaa treener: Madridi Real on hulluks läinud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: SCANPIX

Tiitlitega pärjatud endine Saksamaa treener Ottmar Hitzfeld avaldas arvamust, et Madridi Real tegi Zinedine Zidane’i peatreeneriks määramisega ülimalt riskantse käigu.

Real vallandas esmaspäeval suvel palgatud Rafael Beniteze ja määras tema asendajaks 43-aastase Zidane’i, kes varem on juhendanud vaid Reali duubelmeeskonda.

«See on hullumeelne otsus,» ütles Hitzfeld Saksamaa meediale. «Ta on treener, kellel puudub igasugune kogemus. Ta elab ainult oma mängijana saavutatud kuulsa nime najal. Ta pole treenerina end tõestanud ja peab nüüd asuma tööle maailma parimate mängijatega.»

66-aastane Hitzfeld lõpetas oma eduka treenerikarjääri 2014. aastal. Dortmundi Borussia eesotsas võitis ta kaks Saksamaa meistritiitlit ning vedas klubi ka Euroopa Meistrite liiga tšempioniks. Müncheni Bayerniga on Hitzfeld võitnud viis riigi meistritiitlit ja ühe Meistrite liiga võidukarika. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles