Henri Anier jätkab ilmselt Hibernianis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (22)
Henri Anier (22) Foto: Hibernian / Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier mängib ilmselt hooaja lõpuni Šotimaa esiliigas Hiberniani rivistuses. 

Detsembris teatas Anieri mängijaõigusi omava Dundee Unitedi peatreener Mixu Paatelainen, et kutsub eestlase laenult tagasi. Nüüd on aga selgunud, et Dundee ei saagi laenulepingut omal soovil lõpetada. Kui tavaliselt pannakse vastav klausel lepingusse sisse, siis seekord nii ei tehtud. Šotimaa meedias spekuleeritakse, et tegemist võis olla lohakusveaga.

Anieri tuleviku üle otsustab seega Hiberniani peatreener Alan Stubbs, kes vihjas, et on eestlase teenetest ka järgmisel poolaastal huvitatud. «Meil on võimalus teda hooaja lõpuni kasutada. Olen sellest juba Mixuga rääkinud. Lepingus on punkt, et peame kindlaks kuupäevaks Dundee’le teada andma, kas soovime laenu hooaja lõpuni pikendada. On suur võimalus, et soovime,» rääkis Stubbs. Hibernian peab Dundee'le lõpliku vastuse andma järgmise nädala jooksul. 

Anier siirdus hooaja alguses Hibernianisse, kuid ei saanud vigastuse tõttu pikalt mängida. Nüüd on ta klubi eest kolmel korral väljakule pääsenud ja andnud ka ühe väravasöödu.

Hibernian jagab esiliigas teist ja kolmandat kohta. Liider Glasgow Rangers jääb kolme punkti kaugusele. Dundee on samal ajal kõrgliigas kindlalt viimane. Eelviimasel kohal asuvale Kilmarnockile kaotatakse 11 punktiga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles