Esimene vaheeksam: asjad pole halvad

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Drell läbimurdel
Henri Drell läbimurdel Foto: basket.ee

Eeloleva korvpallisuve üks huvitavamaid küsimusi seisneb selles, kuidas saab EMi A-divisjoni turniiril hakkama Eesti poiste U16 koondis. Alanud aasta esimestel päevadel Tallinnas peetud Baltic Sea karikaturniir näitas, et möödunud hooajal B-divisjoni võitnud eelkäijate kingad polegi uue aastakäigu jaoks lootusetult suured.

Kindel võit Rootsi üle, napp kaotus Soomelt ja kindel allajäämine Lätile. Kõik kolm on sarnaselt Eestiga EMi kõrgemasse seltskonda kuuluvad koondised. «Nende meeskondadega pole vahe ülemäära suur, kuid ma ei kujuta ette, milline on see muu Euroopaga,» nentis koondise peatreener Indrek Reinbok.

Mõistagi ei saa kolme mängu põhjal teha absoluutset tõde kuulutavaid järeldusi. Seda enam, et ilmselt polnud ükski meeskond Tallinnas oma kõigi parimate mängijatega. Reinboki hinnangul võib seekord koondisse kuulunud seltskonnale lisanduda eri põhjustel eemale jäänud viis-kuus poissi. Võrdlusmomenti hägustab seegi, et me ei tea, milliste eesmärkidega tulid turniirile teised meeskonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles