Kaotus Cantule ilmestas Rocki traagikat

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (palliga) oli kaotusmängus Cantuga osav ja täpne, aga võiduks jäi sellest väheks.
Janar Talts (palliga) oli kaotusmängus Cantuga osav ja täpne, aga võiduks jäi sellest väheks. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe oli pärast valusat eurosarjakaotust Cantule murtud mees. Oli ka põhjust, sest just sellesse mängu võis jääda Rocki edasipääsuvõimalus R-vahegrupist.

«Meil on vanemat sorti meeskond. Euromängud on kõigile erilised ja meile on väga tähtis, kuidas me suudame ennast kohtumisteks motiveerida. Euromängudes ei esine sellega kunagi probleeme. Oleks suuri mänge rohkem... Aga selleks peame alagruppidest ja vahegruppidest edasi saama. Ja seda valusam on mõelda, et kaotasime,» sõnastas Kullamäe päris täpselt Rocki traagika.

Eurosari toob Tartu Ülikooli spordihoonesse erilise aura, tulisema publiku ja tugevad ning üldjuhul mitmekesised vastased. Cantu oli heaks näiteks: Itaalia tiimina oli see üles ehitatud tugevate leegionäride peale, kes suudavad mänge individuaalsete oskuste pealt otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles