Murtud Gert Kullamäe: valus on kaotuse ja tabeliseisu peale mõelda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rock kaotas FIBA eurosarja vahegrupiturniiri teises voorus koduväljakul Itaalia klubile Cantu 83:87 ja peab edasipääsemiseks hakkama näitama ideaalilähedast mängu. Rocki peatreener oli pärast kohtumist löödud olekus ja tunnistas, et allajäämine läks talle vägagi hinge.

«Panen muidugi vana lindi peale, aga tänane matš tõestas, et lihtsalt hea mänguga pole siin liigas midagi teha. Kõik on just kui tipp-topp, mäng enam-vähem sujub, aga võidupunkte juurde ei tulnud. 80:75 seisult tegime paar vale otsust ja sinna ta läks. Muidugi on tegu äärmiselt valusa kaotusega,» ütles Kullamäe pressikonverentsil.

«Lasime end ära suruda, teravus jäi poolikuks-kõhklevaks, nahalsust jäi puudu, mis on sellises mängus äärmiselt tähtis. Tundsin Gert Dorbekist puudust (Dorbek teenis kolm minutit enne lõppu viienda vea - toim), tegime eduseisus kerge ründevea ja veel mitu halba otsust järjest,» rääkis juhendaja.

«Meil on vanemat sorti meeskond. Euromängud on kõigile erilised ja meile on väga tähtis, kuidas me suudame ennast kohtumisteks motiveerida. Euromängudes ei esine sellega kunagi probleeme. Oleks neid suuri mänge rohkem... Aga selleks peame alagruppidest ja vahegruppidest edasi saama. Ja seda valusam on mõelda, et kaotasime ja tabeliseisu vaadata,» lõpetas ta mõtlikult.

Rockil on koos järgmise vastase Krasnojarski Jenisseiga null võitu ja kaks kaotust, Cantul ja Chalonil on kahest mängust kaks võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles