Cantu peatreener Bazarevitš: kartsime mängu Rockiga väga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Bazarevitš.
Sergei Bazarevitš. Foto: SCANPIX

Tartu Ülikool/Rock kaotas FIBA eurosarja vahegrupiturniiri teises voorus koduväljakul Itaalia klubile Cantu 83:87. Kahest mängust kaks võitu saanud Cantu venelasest juhendaja Sergei Bazarevitš ütles pressikonverentsil, et meeskonnal on praegu kõvasti probleeme.

«Meil oli palju muresid: Kenny Hasbrouck sai hiljuti vigastada, Awudu Abassil olid gripisümptomid, mõned pallurid on meeskonnast lahkunud. Abass ei suutnud isegi treeningul osaleda ja olen uhke, et ta suutis haigusest hoolimata väga hästi esineda. Kartsime enne mängu väga, aga suutsime end kokku võtta,» sõnas ta.

Rocki palluritest tõstis ta esile 26 punkti visanud Evaldas Žabast. «Ta tegi väga hea esituse, enda kohta kindlasti üle keskmise mängu,» ütles Bazarevitš ja meenutas 2014. aastat, mil ta kohtus Rockiga eurosarjas Samaara Krasnõje Krõlja peatreenerina. «See kõik on nagu deja vu. Tookord oli mul esimeses mängus kasutada viis mängijat ja nüüdki olime haavatud. Aga hea, et raskest seisust välja tulime.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles