Rakvere Tarvas jäi Brandis Raley-Rossist ilma

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross.
Brandis Raley-Ross. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kuigi Rakvere Tarva korvpalliklubi tegi detsembri lõpus ametliku pakkumise Kalev/Cramost lahkunud ameeriklasele Brandis Raley-Rossile, liitus tagamängija siiski Leedu meistriliiga keskmiku Panevežyse Lietkabelisega.

Lietkabelise boss Mantas Ignatavicius ütles klubi kodulehele, et eelkõige nähakse Raley-Rossis mängujuhti. «Ross on just selline mängija, keda vajasime, sest ta käsitseb hästi palli ja loob teravust,» lausus Igntavicius.

28-aastane Raley-Ross lahkus Kalev/Cramost vastastikusel kokkuleppel. VTB Ühisliigas jäid tema keskmisteks näitajateks keskmiselt 19,5 minutiga 6,3 punkti ja 1,6 resultatiivset söötu, FIBA eurosarjas 25,8 minutiga 12,7 punkti ja 3,3 resultatiivset söötu.

Raley-Ross näitas eelmisel hooajal Tarvas suurepärast mängu ja oli ülilähedal, et juhtida Rakvere klubi Eesti meistrivõistluste finaali. Pingelises poolfinaalseerias jäädi siiski Tartu Ülikool/Rockile mängudega 2:3 alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles