Lewandowski? Hazard? Pogba? Kellest saab Zidane'i esimene Galactico?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni ründestaar Robert Lewandowski.
Müncheni Bayerni ründestaar Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond ont tuntud suurte staaride ehk Galacticote ostmise poolest. Nüüd on Reali uue peatreenerina ametis Zinedine Zidane ja juba käivad arutlused, kellest saab Zidane'i esimene suurost.

Zidane oli ise omal ajal Reali teiseks Galacticoks, kui Torino Juventusele maksti tema eest 2001. aastal 75 miljonit eurot (esimeseks Galacticoks oli aasta varem saanud Luis Figo), kirjutab Sportsmail.

Nüüd on hakatud spekuleerima, kellest saab Zidane’i esimene suur ost. Suurimaks pretendendiks on praegu Londoni Chelsea belglasest ründav poolkaitsja Eden Hazard. Seejuures on Zidane suur Hazardi talendi austaja ja viimasel ajal räägitakse aina kindlamas kõneviisis, et Hazard lahkubki suvel Chelseast.

Arvestades, et Realile meeldivad suured väravakütid, siis kindlasti on võimaluseks ka Müncheni Bayerni väravamasin Robert Lewandowski. Kindlasti sooviks Reali president Florentino Perez näha Lewandowskit Madridis ja pärast 2009. aastat polegi Real endale nimekat tipuründajat ostnud (2009. aastal soetati Karim Benzema).

Üsna tõenäoliseks peetakse aga ka Torino Juventuse poolkaitsja Paul Pogba hankimist. Praegu usutakse, et kui Prantsusmaa koondise legend tahab Pogbat näha enda käe all Madridis, siis praeguse Prantsusmaa koondise üks suuremaid staare Madridis ka maandub.

Loomulikult on taas üles puhutud ka David de Gea võimalik liitumine Realiga. Lisaks tuleb ära oodata suvine EM-finaalturniir, kuna suurturniiril säranud mängumehi on Real alati ihalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles