Michael Schumacheri poeg on saamas eestlase tiimikaaslaseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri 16-aastane poeg Mick on liitumas Ferrari ja Mercedesega seotud noortemeeskonnaga Prema Powerteam, kirjutas portaal planetf1.com. Premas hakkab sõitma ka eestlane Ralf Aron, aga sarjad oleks noormeestel erinevad.

Mick Schumacher jätkaks sõitmist nii Saksamaa kui Itaalia vormel-4 sarjas, millest viimase Aron lõppenud hooajal võitis. Eestlane asub võistlustulle European Formula 3 sarjas.

Schumacher debüteeris eelmisel hooajal Saksa vormel-4 masinatel ja oli võrreldes teiste sõitjatega oodatult suurema tähelepanu all. Schumacher võitis oma esimese sõidu ja teenis mõne aja pärast teisegi poodiumikoha.

Prema mänedžer Angelo Rosin kinnitas, et Schumacheriga läbirääkimised tõepoolest käivad ja hiljemalt jaanuari keskel kavatsevad osapooled kokku saada. Schumacheri teine valik oleks ühineda onu Ralf Schumacheri meeskonna, HTP Junior Teamiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles