Bengals võitleb katkise pöidla ja suure rivaaliga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katkine pöial jätab Andy Daltoni play-off'i avamängust eemale
Katkine pöial jätab Andy Daltoni play-off'i avamängust eemale Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi tänavune hooaeg pidi tulema eelmistest erinev. Põhihooaega alustati kaheksa järjestikuse võiduga ja lõpuks koguti 16 mängust 12 võitu, korrates klubi kõigi aegade rekordit. Play-off’i esimese mängu eel on aga optimismiks vähe põhjust, kuna Margus Hundi koduklubi põhimängujuht Andy Dalton on endiselt vigastatud ja ajalugu soosib täielikult Pittsburgh Steelersit.

Bengals jõudis play-off’i ka eelmisel neljal hooajal ja alati lõppes pidu juba avaringis. Kõigis mängudes tegutses mängujuhina Dalton, kes seekord eemale jääb. Just tänavu tegi Dalton niivõrd silmapaistva põhihooaja, et Bengalsi võimalus Super Bowli võitu rünnata tundus kohati üsna reaalne. Saatuslikuks sai aga 13. detsembri mäng sellesama Pittsburgh Steelersiga, kus Dalton pöialt vigastas. Spordialal, kus omavahel võtavad mõõtu maailma ühed tugevamad atleedid, tundub sõrmevigastus küll pisimurena, kuid mängu ilma pöidlata ei juhi. Põhimängujuhti asendab 25-aastane AJ McCarron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles