Kabajev näitas klassi ja Sillamäe oli Levadiast kindlalt üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Kabajev (keskel).
Jevgeni Kabajev (keskel). Foto: Erik Prozes / Postimees

Lillekülas jalgpallihallis alanud siseturniiri avamängus korraldas väiksemat sorti üllatuse Sillamäe Kalev, kui Tallinna Levadia alistati 3:0, vahendab Soccernet.ee.

Kui enne mängu pidasid vähemalt kihlveokontorid selgeks favoriidiks Levadiat, siis Lillekülla tugeva koosseisuga sõitnud Sillamäe selle arvamusega ei nõustunud – Jevgeni Kabajev meenutas, mis masti mehega tegu on, ja Sillamäe veeres 3:0 võiduni. Levadia ajas läbi mitmete Eesti A-koondisega Araabia Ühendemiraatides käinud või noortekoondisega Valentin Granatkini memoriaalil olevate palluriteta, kuid koosseis eesotsas kolme leegionäri ja Rimo Hundiga oli sellegipoolest esinduslik.

Tunamullu Premium liiga parimaks väravakütiks kroonitud ja Indoneesiasse lepingu teeninud Jevgeni Kabajev naasis Eestis murule juba novembris, kuid oli siis veel nähtavalt roostes. Täna lahendas 27-aastane venelane võimalusi juba nagu parematel päevadel: esimese poolaja keskel realiseeris ta üks-ühele olukorra, mängu lõpus aga keeras osavalt palliga karistusalas ja torkas Sillamäe 2:0 ette. Ka kolmas värav sündis Kabajevi löögiüritusest, mille Levadia väravavaht Vladislav Tsvetkov Aleksandr Volkovi jalale tõrjus.

Tallinna FC Levadia - JK Sillamäe Kalev 0:3 (0:1)

37., 79. Jevgeni Kabajev, 83. Aleksandr Volkov

Levadia: Priit Pikker, Tabi Manga, Maksim Podholjuzin, Hindrek Ojamaa, Maksim Lipin, Gando Diala, Erikas Vainokas, Mark Oliver Roosnupp, Artjom Artjunin, Artur Rättel, Rimo Hunt.

Vahetusest sekkusid: Vladislav Tsvetkov, Alger Dzumadil, Henry Rohtla, Kristen Saarts. 

Sillamäe: Mihhail Starodubtsev, Aleksei Tšerkassov, Igor Dudarev, Deniss Tjapkin, Aleksandr Ivanjušin, Kassim Aidara, Daniil Ratnikov, Armands Petersons, Aleksandr Volkov, Dmitri Gussev, Jevgeni Kabajev.

Vahetusest sekkusid: Artjom Levizi, Anton Panov, Roman Grigorevski, Emmanuel Gurtckaia, Pavel Aleksejev, Iraklii Torinava, Vladislav Iljin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles