Boko Haram röövis Venemaal mängiva Nigeeria koondislase naise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fegor Ogude (esiplaanil) võitleb 2013. aasta maailmajagude karikaturniiril palli pärast hispaanlase Cesc Fabregasega.
Fegor Ogude (esiplaanil) võitleb 2013. aasta maailmajagude karikaturniiril palli pärast hispaanlase Cesc Fabregasega. Foto: SCANPIX

Terrorirühmitus Boko Haram röövis Nigeeria jalgpallikoondise poolkaitsja Fegor Ogude naise. Venemaal Permi Amkaris klubijalgpalli mängiv Ogude oli koos perega kodumaal Warri linnas puhkamas, kui rünnak aset leidis.

Pealtnägijate kinnitusel viibis Maimunat Ogude koos oma lastega kodumaja läheduses, plaanides nendega jalutama minna, kui tundmatud ründajad ta autosse lükkasid ja minema sõitsid. Lapsi ründajad ei puutunud. Ogude polnud rünnaku toimumise ajal kodus.

Politsei kinnitas, et röövlite kasutuses olnud auto leiti peagi Ogude kodust 30 kilomeetri kaugusel mahajäetuna. Reede lõunaks ei olnud röövijad veel Ogudega ühendust võtnud. Amkari esindaja Deniss Maslov kinnitas, et klubi aitab mängijat võimalusel igati.

Ogude esindab Amkari alates 2014. aastast, olles varem mänginud ka Oslo Valerenga ridades. Nigeeria koondises on ta pidanud 16 kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles