Põhimeestele puhkust andnud Rock sai Pärnu üle raske võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rock.
Tartu Rock. Foto: Kristjan Teedema

Korvpalli Eesti meistriliigas peeti täna kaks kohtumist. Tartu Rock oli võõrsil 79:71 parem Pärnu Sadamast, kusjuures kuus minutit enne mängu lõppu juhtis veel Pärnu. TLÜ/Kalev oli 86:71 parem Rakvere Tarvast.

Täna ilma Janar Taltsi, Tanel Soku ja Gert Dorbekuta mänginud Rocki parimaks kerkis väljakult 14 viskest 10 tabanud ja lõpuks 26 punkti kogunud Tanel Kurbas. Brian Harper lisas 17 ja Evaldas Zabas 13 punkti. Pärnakatele tõid nii Robert Valge kui ka Paulius Petrilevicius 17 punkti, leedulane võttis lisaks ka 12 lauapalli. Mark Dorris viskas 13 punkti.

TLÜ/Kalev jäi Tarva vastu küll esimese veerandajaga 16:25 kaotusseisu, ent teine poolaeg võideti 47:25 ja kogu mäng pöörati seega kindlalt enda kasuks. Üleplatsimees oli 31 punkti ja 8 lauapalliga Johnny Berhanemeskel, Dominykas Milka lisas 17 punkti. Kaido Saks aitas võitjaid 13 punkti ja kuue vaheltlõikega, Thomas Droney arvele jäi 12 punkti. Tarvale tõi Roberts Stumbris 20 punkti, Reinis Strupovics viskas 17 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles