Kalju ja Infoneti testitavate paraad lõppes viigiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju trenn.
Nõmme Kalju trenn. Foto: Liis Treimann

Nõmme Kalju ja FC Infoneti vahelises jalgpalli halliturniiri kohtumises kuulus kahe meeskonna ridadesse kokku koguni 15 testitavat, vahendab Soccernet.ee.

Nõmme Kalju ridades sai lisaks vanadele tuttavatele näha klubi juures juba pikemat aega treeninud Andrei Sidorenkovi, kes esindas mullu Sillamäe Kalevit ja 27-aastast ukrainlasest kaitsjat Vitali Poljanskit, kel samuti Eesti jalgpalliga seos olemas – 2008. aastal esindas ta põgusalt Pärnu Vaprust. Lisaks jooksid Kalju eest väljakule mitmed lõunamaa pojad – Eesti jalgpallifännile juba tuttava Damiano Quintieri kõrval kanti protokolli Da Silva, Omar, Eskobar ja Reginato.

Infoneti särgis nägi Eesti taustaga meestest lisaks Sergei Mošnikovile ja Vladimir Voskoboinikovile veel Denis Vnukovit, mullu Sillamäe Kalevit esindanud poolkaitsjat. Leegionäridest ilmselt nimekaima mehena kuulus Infoneti koosseisu 29-aastane poolkaitsja Haminu Draman, kes 2006. aasta maailmameistrivõistlustel Ghana eest USA võrku koguni värava lõi. Eelmisel kümnendil mängis ta Belgradi Crvena Zvezda ja Moskva Lokomotivi ridades, mehe viimane tööandja oli aga Charlotte Independence USA madalamates liigades.

Kalju asus 16. minutil juhtima, kui Andrei Sidorenkov eksis küll penaltil, ent saatis teisel katsel palli võrku. 75. minutil viigistas aga Dmitri Kruglov seisu ja mäng lõppeski 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles