Klandorf: alguses ei läinud masin käima, kuid siis võtsime ennast kokku

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas TLÜ/Kalev 86:71 Rakvere Tarva ja on nüüd turniiritabelis neljandal kohal. Esimese veerandaja 11 punktiga kaotanud, kuid teisel poolajal Tarva vaid 25 punkti peal hoidnud TLÜ/Kalevi peatreener Kalle Klandorf jäi eriti rahule Thomas Droney, üleplatsimehena 31 punkti visanud Johnny Berhanemeskeli ja Dominykas Milka panusega.

«Teisel poolajal muutsime kaitse formatsiooni, mida oleme harjutanud, ja see toimis hästi. Muidugi meil oluliselt vähem pallikaotusi, see tõigi vahe sisse, laua samas kaotasime. Võtsime ennast kokku ja mängisime nagu vaja. Alguses ei läinud kuidagi masin käima ja pärast hakkas minema. Droney, Berhanemeskel ja Milka mängisid oma koha ilusasti välja. Kõik, kes täna väljakul käisid, mängisid oma koha välja. Teine poolaeg oli hea,» sõnas Klandorf.

Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber: «Esimene poolaeg õnnestus ja oli paar korda võimalust 10 pealt edasi minna, aga siis tegime paar korda rumalust eksimust, tulid 6 ja 7 peale, siis oli oht juba olemas. Ma arvan, et siit edasi minna pole paha. On hea meeskond praegu. John (Berhanemeskel – toim.) paneb ikka kõva kontserdi ja võib olla väsimus tuli ka natukene peale. Pallikaotusi on palju, kaitses nad nii vingelt ei pannud. Võib olla see, et kui bussil aju käima ei lähe, on külm.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles