Bamberg küttis kaugvisete toel Euroliigas Žalgirisele sauna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Strelnieks.
Janis Strelnieks. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas kaotas Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris võõrsil suurelt 63:96 Bambergile. Vene viibis väljakul kümme minutit, viskas kaks punkti ja tegi ühe isikliku vea.

Bamberg pani võidule aluse kaugvisetega, mida tabati 18st 10. Janis Strelnieks tõi võitjatele 19 punkti, Nikos Zisis lisas 18 ja Nicolo Melli 15 punkti. Itaallase arvele jäi ka 10 lauapalli. Žalgirise resultatiivseim oli 17 punktiga Olivier Hanlan, Ian Vougiokas viskas 12 punkti.

Suure võidu sai ka Istanbuli Fenerbahce, kes alistas võõrsil 88:65 Belgradi Crvena Zvezda. Luigi Datome tõi võitjatele 21 punkti, Bobby Dixon lisas 17 punkti ja andis 11 korvisöötu. Jan Vesely arvele jäi 15 punkti ja 15 lauapalli. Kaotajatele tõi ainsana kahekohalise punktiarvu visanud Quincy Miller 21 punkti.

Hoopis tasavägisem oli Krasnodari Kuban Lokomotivi ja Istanbuli Anadolu Efesi kohtumine, kus Kuban tuli viimasel veerandajal välja üheksapunktilisest kaotusseisust ja võitis 78:77. Võitjatele tõi Malcolm Delaney 25 punkti, Anthony Randolph lisas 16 punkti. Anadolu Efesi parim oli 16 punkti ja kuue korvisööduga Thomas Heurtel, Derrick Brown viskas 15 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles