Weng sai elu esimese MK-etapivõidu, norralannadele taas kolmikvõit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Weng.
Heidi Weng. Foto: SCANPIX

Val di Fiemmes sõidetud murdmaasuusatamise Tour de Ski eelviimasel etapil, ühisstardiga 10 km klassikadistantsil võidutses Heidi Weng, saades ühtlasi elu esimese individuaalse MK-etapivõidu.

Ingvild Flugstad Östberg kaotas talle 0,8 ja Therese Johaug 6,2 sekundiga. Ainsana suutis täna norralannade tempos püsida soomlanna Krista Pärmäkoski, kes püsis üheksanda kilomeetrini esikolmikuga koos, kaotas Wengile finišis 17,4 sekundiga ja sai neljanda koha. Viiendana lõpetanud Charlotte Kalla jäi võitjast maha juba ligi minutiga (+55,1), kuues oli soomlanna Kerttu Niskanen (+59,0).

Tour de Ski üldliider on jätkuvalt Östberg, kes edestab Johaugi enne pühapäevast lõpuetappi 38,7 sekundiga. Weng on kolmas, ent kaotab liidrile 2.26,7. Neljandaks tõusis tänase etapiga Kalla, ent tema kaotus Östbergile läheneb juba seitsmele minutile (+6.46,0). Järgnevad Niskanen (+6.47,7) ja Pärmäkoski (+7.07,5), seitsmes on veel üks soomlanna Anne Kyllönen (+7.09,2), kes täna sai 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles