Kuusmaa kaotusest: TTÜ-l esimesel poolajal 33 punkti visata lasta on palju

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa
Rapla AVISe pea peatreener Aivar Kuusmaa Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Koduses korvpalliliigas kaotas Rapla täna üllatuslikult TTÜ-le 60:78. Kaotajate peatreener Aivar Kuusmaa nentis, et pooliku meeskonna taha peituda ei saa, TTÜ juhendaja Rait Käbin kiitis seevastu oma hoolealuseid.

«Kui räägin esimesest poolajast, siis 33 punkti lasta visata TTÜ-l, millest pooled tulid puhtalt üha mehe kaitse eksimuste pealt, mis olid enne mängu kokku lepitud, siis seda on natukene palju,» tunnistas Kuusmaa.

«Loomulikult, pean arvestama, et mul on täiesti poolik võistkond praegu ja sinna taha ma ei poe, vaid pean leidma võtme, kuidas edasi mängida. Ma tõesti ei tea, millal leian selle venna, kes mul hakkab korvi all müttama. Lõpus, neljandal veerandil, peale nende time-outi, said kaks korvi, üks ei olnud lihtne korv. Me ei saanud oma rünnakut üles ja nemad said orgunnida. Kas ma oleks pidanud vahetama kaitse formatsiooni, see jääb minu hinge peale,» lisas Kuusmaa.

TTÜ KK peatreener Rait Käbin omakorda kiitis oma mängijaid: «Kui nüüd nalja teha, siis teine ja kolmas on käes, siis Varrakul jalg juba väriseb. Oli plaan, et ei tohi lasta neil visata üle 20 punkti veerandajal, eks see ole igal võistkonnal. Mängijad kestsid ära ja võitlesid ja isegi siis, kui korra tekkis raske moment, siis time-out oli, aga tulid ise sellest välja, müts maha nende ees. Time-outi oli pigem nende maha rahustamiseks, meie ei saanud korvi, nemad panid paar rasket ära. Meil on kõik 14 meest vajalikud. Parandusruumi on küllaga, töö käib, nagu öeldakse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles