Tapa sai kodusaalis Aruküla üle napi võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel võitis Tapa 28:26 Aruküla meeskonda. Võitjate resultatiivseim oli 11 väravat visanud Martin Adamson. Aruküla poolelt tegi enim skoori Timo Raukas, kelle arvele jäi kaheksa tabamust.

Enne mängu:

Tapa peatreener Elmu Koppelmann oleks mängutunnetuse saamiseks tahtnud aasta alguses kohtuda mõne turniiritabelis Arukülast kõrgemal seisva vastasega. «Oleme vahepeal teinud üldfüüsilist ja poistel ei seisa pall praegu kõige paremini käes. Seega oleks sisselamiseks olnud mõni teine vastane parem,» tõdes Koppelmann. «Pikema pausi tõttu ilmselt võistkondlikku mängu seekord ei näe, vaid esile kerkivad üksiküritajad. Meie lähme lahingut andma, sest pealegi peaks meil ühel hetkel ka enesekindlus hakkama tõusma.»

Aruküla juhendaja Toivo Järve hinnangul eesseisev kohtumine suurt mänguilu ei paku. «Kuna vahepeal on olnud pikk paus, siis kummalgi meeskonnal pall ilmselt kõige paremini käes ei püsi ning mõlemad teevad palju tehnilist praaki,» andis Järv matšile eelanalüüsi. «Kuna meil on veel lootust esinelikusse jõuda, siis hea, et alustame aastat Tapa vastu, sest tegemist on mänguga, mille võime reaalselt võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles