Sundbyle ülikindel võit, esikümnes seitse norralast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johnsrud Sundby.
Martin Johnsrud Sundby. Foto: SCANPIX

Val di Fiemmes peeti Tour de Ski viimane etapp ehk 9 km pikkune jälitussõit, mis päädis legandaarse tõusuga. Kindla võidu sai tänavu norralane Martin Johnsrud Sundby. Talle järgnes kaasmaalane Finn Haagen Krogh, kes kaotas võitjale 3.15,7ga.

Kolmandaks sõitis venelane Sergei Ustjugov (+3.43,8). Põneva lahingu pidasid maha Petter Northug ja Aleksei Poltoranin. Lõpuks pani norralane oma paremuse maksma ja kerkis neljandaks, Poltoranin leppis viienda kohaga. Kokku mahtus Tour de Ski esikümnesse koguni seitse norralast. Kuues oli Sjur Röthe, seitsmes Didrik Tönseth, kaheksas Niklas Dyrhaug ja kümnes Emil Iversen. Norralaste vahele mahutas end üheksandaks itaallane Francesco de Fabiani.

Karel Tammjärv lõpetas tuuri 49. kohaga, kaotust Sundbyle kogunes 22 minutit ja 51 sekundit. Raido Ränkel finišeeris 50. kohal (+23.06,3). Tuuri lõpetas 52 suusatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles