Merkel kiitis Cameroni ees Klavani koduklubi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Cameron ja Angela Merkel
David Cameron ja Angela Merkel Foto: SCANPIX

Ajaleht Augsburger Allgemeine kirjeldab omapärast olukorda, kus maailma tipp-poliitikud sattusid omavahel arutama Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburgi teemadel.

Suurbritannia peaministri David Cameroni ja sakslasest poliitiku Volker Ullrichi jututeema jõudis jalgpalli ja Augsburgini. Räägiti, kuidas väikeklubi end eelmisel aastal Bundesligas viiendaks mängis ja seeläbi eurosarja jõudis. UEFA Euroopa liigas pääseti alagrupist edasi ja nüüd minnakse 32 parema hulgas vastamisi Inglismaa ühe kuulsama meeskonna Liverpooliga. Vutihuvilisest poliitikute vestlusesse sekkus korraks ka lähedal seisnud Saksamaa kantsler Angela Merkel, kes poetas vahele Augsburgi kiitva fraasi: «See on imeline lugu!»

Cameron osales kolmapäeval ja neljapäeval Baierimaal toimunud kõnelustel, mida korraldas Merkeli partei CDU sõsarerakond CSU. Peamine teema polnud siiski jalgpall, vaid Euroopa liidu tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles