Pärnu andis 2:0 edu käest ja kaotas liidrite duellis Tallinna Selverile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri mängijad.
Tallinna Selveri mängijad. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Võrkpalli Saja liiga liidrite Pärnu Võrkpalliklubi ja Tallinna Selveri omavaheline duell lõppes pealinna klubi 3:2 võiduga. Seejuures andis võõrsil mänginud Pärnu käest 2:0 eduseisu.

Kaks esimest geimi võitis Pärnu meeskond vastavalt 25:21 ja 25:19, ent kaks järgmist kuulusid Selverile vastavalt 25:22 ja 25:18. Otsustava viienda geimi võitis Selver 15:10.

Suurima panuse andis võitu Martti Rosenblatt, kes tõi 18 punkti, Oliver Orav lisas 11 silma ja Karli Alliku arvele jäi 10 punkti. Selveri tavapärane rünnakute lõpetaja, austraallasest diagonaalründaja Lincoln Williams piirdus seekord vaid 9 silmaga ja sai tavapärasest vähem mänguaega. Pärnu resultatiivseimana tõi Andrus Raadik 18 punkti, Kardo Kõresaar lisas 14 punkti. Pärnu punktikahur Hindrek Pulk tõi kokku 12 punkti, ent ka tema ei teinud kahes viimases geimis kaasa.

Liigatabelis on Pärnu siiski kindlal esikohal, neil on kirjas 12 võitu ja 2 kaotust. Selveril teisena 11 võitu ja 3 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles