Vanamoodsus kukutas treeneri

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gintaras Karpikas
Gintaras Karpikas Foto: Sputnik/Scanpix

Leedu korvpallis allajäämisi ei andestata – pärast reedel Euroliigas Saksamaa klubilt Bamberg saadud hävitavat kaotust sai Kaunase Žalgirise peatreener Gintaras Krapikase aeg sellel ametipostil ümber. Nädal varem oli Žalgiris kaotanud Euroliiga teise etapi avamängus hispaanlaste Laboral Kutxale ning klubi juhtkonna meelest ajas karikas juba üle ääre. 

Leedu eliitklubi käekäik puudutab otseselt ka eestlasi – lähiaja põletavaim küsimus on, kuidas mõjutab peatreeneri vahetus Žalgirises palliva Eesti koondise ääremängija Siim-Sander Vene mänguminuteid. Vähemalt eilses Leedu liiga mängus Prienaiga jäi tema roll peatreenerina tegutsenud Šarunas Jasikeviciuse juhendamisel tagasihoidlikuks.

Seitsme ja poole minutiga kaks punkti toonud Venel ebaõnnestus kolmandal veerandajal mängu sekkumine, kui ta eksis paaril korral kaitses ja maandus kiiresti tagasi vahetusmeeste pingile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles