Eesti juunioride naiskond jäi esimesena MMi kvalifikatsioonis edasipääsust ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiskond.
Eesti naiskond. Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Curlingu MMi kvalifikatsioonivõistlustel kaotas Eesti juunioride naiskond poolfinaalis Venemaa naiskonnale ning pronksimängus pidid Eesti sportlased tunnistama ka Ungari paremust.

Juunioride MMi kvalifikatsioonil jäi Eesti naiskond seega esimesena MMi ukse taha ning üldarvestuses saavutati 4. koht. «Konkurents oli äärmiselt tugev, kokku taotles MMile pääsu 21 naiskonda ning 4. koht on väga tubli saavutus,» sõnas Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver.

Tema sõnul on esimesena MMi ukse taha jäämine kindlasti valus, kuid Eesti juunioride tase suurvõitlusel oli väga tugev ning mängiti head curlingut. «Kuna juunioride MMile pääses kümme võistkonda ja Eesti tiim on esimene kes välja jäi, siis võib öelda, et meie naisjuuniorid hoiavad maailmas 11. positsiooni ning see on kõva sõna, sest täiskasvanutes pääseb MMile 12 parimat riiki,» lisas ta.

Soomes toimunud juunioride MMi kvalifikatsioonivõistluse kulla sai nii meeste kui ka naiste arvestuses Venemaa. Naiste arvestuses läks teine koht Jaapani ja kolmas Ungari naiskondadele. Meeste arvestuses sai teise koha Taani ja kolmanda Korea meeskond.

Eesti naisjuunioride võistkonda kuuluvad kapten Marie Turmann, Kerli Laidsalu, Johanna Ehatamm, Victoria-Laura Lõhmus ja Kristin Laidsalu. Võistkonna treener on Harri Lill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles