Taaramäe võttis aasta kokku: maha sai sõidetud üle 30 000 km

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Katjuša särgis.
Rein Taaramäe Katjuša särgis. Foto: Team Katusha / Facebook

Eesti profirattur Rein Taaramäe võttis möödunud aasta kokku ja avaldas, et jõudis eelmise aastanumbri sees maha sõita üle 30 000 kilomeetri.

«Astana aasta on kah möödas, kift klubi ja ainulaadsed kogemused ja mälestused kogu eluks, tänud kasahhidele, kes usinalt tiimi jätku panustavad. Aasta oli ju hea kah, alati tahaks paremini aga siiski 3 võitu, seda poleks osanud aasta tagasi ennustada, palgati mind ju ikkagi muudel eesmärkidel, kuid olen õnnelik, et läks nii - liidrisärgid ja trofeed, mis koju tõin, on igavesed mälestused,» kirjutas Taaramäe oma Facebooki lehel.

«Treeningute koha pealt jõudsin tagasi punkti, kus olin 2011. aastal; kui eelneval kahel hooajal jäi km kogusumma erinevate probleemide tõttu kasinaks 27-29 tuhande vahele, siis möödunud aastal sain 32 500km kokku,» lisas Taaramäe, kes valmistub 20. jaanuaril debüteerima Katjuša meeskonna eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles