Messi ja Ronaldo teineteisele hääli ei andnud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänase Zürichis toimunud piduliku gala juht James Nesbitt (vasakult), aasta parimaks naisjalgpalluriks valitud Carli Lloyd ja Cristiano Ronaldo.
Tänase Zürichis toimunud piduliku gala juht James Nesbitt (vasakult), aasta parimaks naisjalgpalluriks valitud Carli Lloyd ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Maailma parima jalgpalluri valimisel on viimasel kaheksal aastal võidutrofeed omavahel ära jaganud Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. Koos tänase võiduga on Messil koos viis ja Ronaldol kolm tiitlit. Rahvuskoondiste kaptenitena saavad ka nemad maailma parima mängija valimisel kaasa lüüa, kuid teineteisele neil hääli ei jagu.

Messi asetas tänavu esikolmikusse FC Barcelona klubikaaslased Luis Suareze, Neymari ning Andres Iniesta.

Ronaldo valikusse kuulusid aga Madridi Reali mängumehed Karim Benzema, James Rodriguez ja Gareth Bale.

Messi ja Ronaldo kõrval mahtus tänavu esikolmikusse brasiillane Neymar, kes on samuti rahvuskoondise kapten. Neymari esikolmikusse kuulusid Barcelona mängumehed Messi, Suarez ja Ivan Rakitic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles