Auto üle katuse keeranud Loeb: esikohaga on nüüd kõik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoralli üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb tegi Dakari rallil ränga avarii.
Autoralli üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb tegi Dakari rallil ränga avarii. Foto: SCANPIX

Dakari ralli tänasel katsel oma Peugeot’ paarkümmend kilomeetrit enne finišit üle katuse keeranud ja avarii tagajärjel meeskonnakaaslasele Stephane Peterhanselile tunniga kaotanud Sebastien Loeb tunnistas, et saab nüüd edasi sõita vaid kogemuste hankimise nimel.

«Jõesängis oli lõhe, aga ma ei märganud seda. See viskas auto üle katuse ja lõhkusime terve hulga asju,» kirjeldas enne tänast esikohta hoidnud Loeb ralli kodulehele antud intervjuus. «Pidime vahetama kaks ratast ja ka käigukasti remontima, seetõttu kaotasime tõesti kõvasti aega. Üldvõiduga on nüüd kõik, edasi sõidame kogemust hankimise nimel.»

Prantslane kinnitas, et tuligi elu esimesele Dakari rallile eeskätt tulevikuks kogemusi korjama. «Kuid juhtus nii, et esimese nädala järel olime liidrikohal. Nüüd pole seis muidugi enam nii hea kui ootasime. Katse lõpuni oli jäänud nii vähe maad ja see ajab natuke närvi, aga elu on selline, nii et tuleb jätkata,» sõnas Loeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles