Bullsi võimsat rekordit jahtiv Warriors jõudis poolele maale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Ben Margot/AP

Korvpalliliigas NBA teenis kahe kaotuse kõrvale juba 36. võidu tiitlikaitsja Golden State Warriors, kes alistas koduväljakul 111:103 Miami Heati.

Senine põhihooaeg on Warriorsi jaoks kulgenud erinevate rekordite jahtimise tähe all, millest ilmselt tähtsaim on Chicago Bullsi poolt hooajal 1995/1996 püstitatud võitude tippmark. Bulls kogus toona 72 võitu ja vaid 10 kaotust. Warriorsil on pooled võidud tänasega käes ja rekordi ületamiseks on neil vaja ülejäänud 44st mängust võita 37.

Kogu mängu initsiatiivi hoidnud Warriorsi resultatiivseim oli Stephen Curry 31 punktiga, Draymond Green lisas 22 punkti, 12 lauapalli ja kuus resultatiivset söötu. Miamile tõi Dwyane Wade 20 punkti ja 11 korvisöötu.

Edukas oli ka Warriorsi lähim jälitaja San Antonio Spurs (33-6), kes alistas võõrsil kindlalt Brooklyn Netsi 106:79. LaMarcus Aldridge tõi Spursile 25 punkti ja 11 lauapalli, pühapäeval peatreenerist Lionel Hollinsist loobunud Netsi kasuks viskas Brook Lopez 18 punkti.

Õhtu kolmandas matšis valmistas kerge üllatuse Washington Wizards, kelle ridadest puudusid nii tagamees Bradley Beal kui tsenter Marcin Gortat. Ometi suudeti Chicago Bulls võõrsil tulemusega 114:100 üle mängida. Wizardsi poolelt jõudsid kahekohalise punktiarvuni koguni seitse pallurit, neist resultatiivseim oli John Wall 17 silmaga. Bullsile tõi Derrick Rose 23 punkti.

Vaata tabeliseisu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles