Hundi koduklubi jätkab kurva rekordi püstitanud peatreeneriga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marvin Lewis
Marvin Lewis Foto: SCANPIX

ESPN kirjutab, et ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi peatreenerina jätkab järgmisel hooajal Marvin Lewis. 57-aastase ameeriklase käe all tegi Bengals tänavu suurepärase põhihooaja, kuid play-off’i avaringis jäädi alla Pittsburgh Steelersile.

Lewis on Bengalsis töötanud alates 2003. aastast ja kokku on ta klubi play-off’i viinud seitsmel korral. Alati on Lewis langenud konkurentsist avaringis, mis teeb temast NFLi ajaloo ainsa treeneri, kes pole esimesest seitsmest play-off’ist ühtegi võitu teeninud. Samas tunnustatakse Lewist kui meest, kes tõi Cincinnati meeskonda pöörde, kuna enne teda jõuti viimati play-off’i aastal 1990.

Nüüd on klubi juhid raske valiku ees, kas peaks jätkama treeneriga, kes on play-off’ides näidanud seninägematult kehva statistikat. Samal ajal teavad otsustajad, et tänavusel põhihooajal võitis Lewis 12 mängu, mis on klubi kõigi aegade rekordi kordamine.

Cincyjungle.com vahendab, et Lewis jätkab peatreenerina veel ühe aasta ja seejärel nähakse tema mantlipärijana praegust kaitseliini koordinaatorit Paul Guentherit.

Äärekaitsja Margus Hundi leping Bengalsiga kestab veel ühe hooaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles