Guardiola: palun vabandust Inglismaa suurklubide peatreeneritelt

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola palus vabandust, et avaldas Premier League’i suurklubide peatreeneritele liigset survet.

Nimelt teatas Guardiola, et vahetab tuleval hooajal Saksamaa jalgpalli kõrgliiga Premier League'i vastu. «Mulle on Inglismaalt tehtud mitmeid pakkumisi,» lausus Guardiola Eurospordi vahendusel. «Ühtegi lepingut ma aga sõlminud ei ole.»

Võimalikku uut koduklubi Guardiola aga avaldada ei taha. «Enne uut lepingut ei saa ma midagi öelda,» lausus ta. «See võib juhtuda veel selle hooaja lõpus, aga ka hiljem.»

Väidetavalt on Guardiolale pakkumise teinud Chelsea, Arsenal, Manchester United ja Manchester City. See on Inglismaa suurklubide peatreenerid pannud aga oma koha pärast muretsema. 

Hispaanlane otsustas Inglismaa suurklubide peatreeneritelt andestust paluda, et asjatult pingeid tekitas. «Ma palun vabandust,» sõnas 44-aastane Guardiola. «Mu eesmärk ei olnud kedagi solvata. Olen nii sportlase kui ka treenerina alati oma kolleege austanud.»

Praegu viibib Guardiola koos Bayerni meeskonnaga Kataris laagris. Bundesliga tabelis hoitakse praegu aga 46 punktiga liidrikohta. Dortmundi Borussia kaotab Bayernile kaheksa punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles