Kaks Unitedit lõid kokku kuus väravat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas läksid eile vastamisi Newcastle United ja Manchester United. Tõeliselt hoogsa ja põneva mängu lõpuks särasid tablool viiginumbrid 3:3.

Mängu algusest möödus vaid üheksa minutit, kui Wayne Rooney realiseeris penalti ja võõrsil mänginud Manchesteri meeskonna juhtima viis. 38. minutil  tegi Rooney eeltöö Jesse Lingardile, kes palli väravavahi jalgade vahelt võrku saatis. Newcastle suutis enne poolajapausi läbi Georginio Wijnaldumi ühe värava tagasi lüüa.

Kui teist poolaega oli mängitud veidi üle 20 minuti teenis Newcastle penalti, mille Aleksandar Mitrovic külma närviga realiseeris. 11 minutit enne mängu lõppu lendas võrku Rooney pommlöök ja võõrsil mänginud United läks taas juhtima. Punkti pani mängule aga kodumeeskond ja mängu viimasel minutil saatis tugeva löögiga palli David de Gea selja taha Paul Dummett.

West Ham võitis samal ajal 3:1 Bournemouthi ja Aston Villa 1:0 Crystal Palace’it.

Tabel:

1. Arsenal 42*

2. Leicester 40*

3. ManCity 39*

4. Tottenham 36*

5. West Ham 35

6. ManUnited 34

7. Crystal Palace 31

8. Liverpool 30*

*mäng vähem peetud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles