Audentese uus tase: vastased enam liiga julgelt mängida ei saa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audentese korvpallimeeskond
Audentese korvpallimeeskond Foto: Liis Treimann

Korvpalli Eesti meistriliigas võitis Pärnu 77:63 Audentese SG/Noortekoondist. Mäng oli tasavägine kuni teise veerandini, kuid siis läksid pärnakad oma teed, võites perioodi 20:9. Poolajaks olid Pärnu edunumbrid 36:23.

Kolmandal veerandil püsis vahe umbes sama ning neljandal veerandil kärises vahe vahepeal 19 punktiliseks, kuid Audentese noored võitlesid visalt ning püssi puusse ei visanud. Kolm minutit enne lõppu vähendati kaotusseisu üheksale punktile, kuid lähemale Pärnu neid ei lasknud.

Pärnu poolt tegi hea mängu Joonas Järveläinen, visates 19 punkti. Audentese särgis hiilgas Ron-Arnar Pehka, kes sai sarnaselt Järveläineniga kirja 19 punkti.

«Nad (Pärnu meeskond – toim) tundsid tõenäoliselt teise veerandi alguses, et liiga pingeline on, et selles tempos ja rütmis ei saa jätkata. Ka meie kooslus ei toimunud nii õlitatult. Meil oli raske sellist rütmi kogu mängu vältel hoida. Mingil hetkel pani Pärnu oma paremuse maksma,» rääkis Indrek Visnapuu pärast mängu basket.ee-le.  

Ta jätkas: «Võin kindlasti selle hooaja kohta selgelt positiivsena välja tuua, et meil ei ole kunagi olnud seda momenti, kus keegi oleks püssi põõsasse visanud või loobunud võitlusest. Oleme selgelt näidanud, et kui vastased liiga julgelt hakkavad vahetusi tegema, siis suudame omapoolset pööret mängu tuua. Vastased ei saa enam nii julged olla.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles