Korvpalliklubi kui läbikäiguhoov

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Boone (valges) veel Kalev/Cramo särgis mängides.
Josh Boone (valges) veel Kalev/Cramo särgis mängides. Foto: Eero Vabamägi

KORVPALL. Korvpalliklubide jaoks on saanud igapäevaseks, et sügisel alustatakse hooaega ühe koosseisuga, kevadel lõpetatakse aga paljuski uute meestega. Peamiselt vahetatakse leegionäre – juhul kui nende tase ei vasta ootustele või mõni rikkam klubi nad lihtlabaselt välja ostab. Kalev/Cramo korvpallimeeskonnas on tänavusest neljast leegionärist vahetunud juba kolm. 

Detsembris meeskonnast lahkunud Brandis Raley-Ross ja Marco Killingsworth kuulutati komplekteerimisel tehtud valedeks valikuteks. Eile tippklubi Himkiga käed löönud Josh Boone minekut võib aga nimetada heaks äritehinguks. Postimehele teadaolevalt teeniti väljaostu summana mõne väiksema klubi mitme kuu ülalpidamiseks kuluv raha.

«Seepärast paljud mängijad meile tulevadki, et jätame võimaluse neil mujale minna,» rääkis Kalevi mänedžer Kaarel Sibul. «Mängulises mõttes pole see muidugi hea – lahkunud meeste asemel tuleb otsida uusi mängijaid, aga kunagi ei tea, millises vormis nad on või kui kaua võtab nende mängukorda saamine aega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles