Aubameyang: ma ei kavatse Dortmundist lahkuda

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang Foto: SCANPIX

Aafrika aasta jalgpalluriks valitud Pierre-Emerick Aubameyang sõnas, et kuulujutud Arsenaliga on ennatlikud ja Dortmundi Borussiast ta lahkuda ei taha.

Gaboni jalgpallur võitis eelmisel nädalal Aafrika aasta jalgpalluri tiitli, kui napsas maineka auhinna Manchester City poolkaitsja Yaya Toure eest. «Jalgpallis ei kesta miski igavesti,» lausus Aubameyang Eurospordi vahendusel. «Fakt on aga see, et minu leping Dortmundi Borussiaga kestab 2020. aastani. See on ka kinnituseks, et ma tunnen ennast siin väga hästi ja tahan Dortmundiga tiitleid võita.» Aubameyangi seostatakse viimasel ajal küll Arsenaliga, kuid mängumehe sõnul ei ole see veel mingi näitaja. «Ma ei ole Arsenalis ja te kõik näete seda.»

Dortmund on Bundesligas teisel kohal, kaotades liidripositsioonil olevale Müncheni Bayernile kaheksa punktiga. Bundesliga parim skoorija Aubameyang on aga veendunud, et tiitli üle tuleb veel tuline heitlus. «Pep Guardiola on tetanud, et hooaja lõpus ta lepingut enam ei pikenda,» lausus Aubameyang. «Eks näis, mis juhtuma hakkab. Me ei ole alla andnud ja võitlus tiitli nimel käib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles