Mourinho eitas kokkumängu: Ramose ja Alonso punased kaardid olid nende enda süü

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Craig Thomson näitab Sergio Ramosele punast kaarti.
Kohtunik Craig Thomson näitab Sergio Ramosele punast kaarti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho lükkas pärast eile õhtul Amsterdamis peetud Meistrite liiga mängu sealse Ajaxiga kategooriliselt tagasi väited, justkui andnuks ta oma hoolealustele Sergio Ramosele ja Xabi Alonsole korraldused punane kaart teenida.

Nii Alonso kui Ramos teenisid eilses 4:0 võidumängus üsna kohtumise lõppfaasis oma teise kollase kaardi ja pidid väljakult lahkuma. Alonso venitas karistuslöögi andmisega ja sai oma teise kollase kaardi 87. minutil, kolm minutit hiljem ootas sama saatus samuti venitamise pärast ka Ramost. See aga tekitas kahtluse, et mehed tegid seda meelega, järgides peatreeneri korraldusi, vahendab Telegraph.

Nimelt tähendab see, et mõlemad mehed peavad küll alagrupifaasi viimase kohtumise vahele jätma, aga kaheksandikfinaalile lähevad nad vastu puhaste paberitega.

Mourinho aga eitas kokkumängu, süüdistades šotlasest kohtunikku Craig Thompsonit.

«Pole mõtet rääkida nendest kaartidest, mis me mängu lõpus saime,» teatas Mourinho, kui ajakirjanikud talle omapoolse versiooni esitasid. «Tean, et saaksite sellest suurepärase loo, aga ma pigem räägiksin meie 4:0 võidust, mis on fantastiline tulemus.»

«Minu arvates polnud vaja neid kaarte teenida, kuna mäng oli täielikult meie kontrolli all,» jätkas ta. «Mäng oli juba lõppemas ja kui seis on 3:0 või 4:0, pole mõtet neid kaarte enam näidata. Briti kohtunik jagas kaarte üsna heldelt. Oleme küll oma alagrupi liidrid, aga peame veel ka Auxerre’iga mängima, see on tähtis matš ja mulle ei meeldi, et üleliigseid kaarte saime.»

Vaata videot Alonso käitumisest siit ja Ramose käitumisest siit ja avalda arvamust – oli see kokkumäng või mängija rumalus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles