Vaid seitse meest mängule üles andnud Rakvere Tarva meeskonda ootab trahv

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva ja Kalev/Cramo kohtumine.
Rakvere Tarva ja Kalev/Cramo kohtumine. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond teenib trahvi selle eest, et eilsele meistriliiga mängule tuldi vaid seitsme mängijaga.

Tarvas võõrustas eile BC Kalev/Cramot ning kaotas mängu 77:90. Rakvere meeskond oli sealjuures mängule üles andnud vaid seitse mängijat - Tarva peatreener Andres Sõber kinnitas Postimehele, et serblane Maksim Kovacevic ja Montenegro mees Radomir Marojevic puudusid viisaprobleemide tõttu. Kui Sõbra kinnitusel saab Kovacevic juba homme Pärnu vastu taas platsile tulla, siis Marojevici ootavad ees veel mõned lisasammud, enne kui mees taas Tarva eest mängida saab.

Vaid seitsme mängija ülesandmine tähendab aga Rakvere meeskonnale trahvi, sest vastavalt tänavuse hooaja meistriliiga juhendile peab tiimil olema ette näidata vähemalt kaheksa meest. Meistriliiga juhendi punktis 33.7 on sätestatud nii: «Vähem kui 8 (kaheksa) mängijaga mängu alustanud Klubi võistkonnale määratakse trahv vastavalt Juhendi punktile 50.10.»

Vastav punkt omakorda sätestab, et «trahv Klubile iga vähem kui 8 (kaheksa) mängija kohta 50 (viiskümmend) eurot» - niisiis tuleb Tarval juhtunu eest tasuda minimaalne trahvisumma ehk 50 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles