Humoorikas video: ManU peatreener sõimas Rooneyt kritiseerinud ajakirjanikku paksuks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener Louis van Gaal kaitses oma tähtmängijat Wayne Rooneyt, keda mõned ajakirjanikud kritiseerinud on.

Manchesteri meeskond kohtus eile Inglismaa liigas Newcastle Unitediga ning kirja saadi 3:3 viik, sealjuures Rooney arvele kanti kaks väravat. Hooaja alguses teenis aga ManU täht rohkelt kriitikat ja pidevalt kirjutati Inglise meedias, et Rooney pole oma parimas vormis. Unitedi peatreeneril van Gaalil on ilmselgelt sel teemal rääkimisest nüüdseks villand saanud ja nii lõppes eilne mängujärgne pressikonverents üsna kummaliselt, kui ManU peatreener sõimas üht ajakirjanikku paksuks.

«Me ei räägi enam Wayne Rooneyst. Sina oled teda kritiseerinud, mitte mina. Sina,» teatas van Gaal ühele ajakirjanikule ja asus seepeale ruumist ära jalutama. Viimasel hetkel pööras ManU loots end ümber ja osutas veel ühele ajakirjanikule: «Ja sina ka, paks mees seal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles