Võiduka Serviti peatreener: meil oli rohkem võtta ühtlasemaid käike

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel sai Põlva Serviti võõrsil 33:25 (16:16) jagu Viljandi HC-st ja kerkis selles voorus vaba olnud HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ette tabelijuhiks.

Serviti peatreener Kalmer Musting kiitis oma hoolealuseid. «Meil oli rohkem võtta ühtlasemaid käike. Näiteks Andri Ternovõi tõime sisse alles teisel poolajal. Kuigi ta skoori ei teinud, lisas tema tulek särtsu juurde. Vaatamata sellele, et lasime ohtralt läbi tehnilist praaki, tegi vastane seda rohkem. Ka meie väravavahid olid seekord viljandlastest paremad,» rääkis Musting.

Viljandi juhendaja Marko Koks tunnistas, et täna mäng ei sujunud. «Pärast kahte võitu Kehra üle oli märgata ka väsimust, seda eriti teisel poolajal. Tegime lihtsaid vigu ja Serviti pani oma paremuse maksma. Meil oli küll ebaõnne, kuid kohe oli näha, et täna pole meie päev,» nentis Koks.

Tabeliseis: Põlva Serviti 24 (14-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 (13), Viljandi HC 18 (14), HC Viimsi/Tööriistamarket 12 (13), Aruküla SK 11 (14), SK Tapa 4 (13), Audentes SK 3 (13) punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles