Zopp tunnistas Austraalia lahtistel peetud maratonmängus prantslase paremust

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: SCANPIX

Tennisist Jürgen Zopp (ATP 164.) tunnistas Austraalia lahtiste meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri teises ringis prantslase Kenny De Schepper'i (ATP 150.) paremust.

Esimeses setis servisid mõlemad mehed hästi. Seisul 3:3 ja 4:4 oli Zoppil kasutada ka murdepallid, kuid paraku võita neid ei õnnestunud. Seevastu kasutas 6:5 eduseisul oma võimaluse ära prantslane ja võitis esimese seti 7:5, vahendab Tennis.ee

Teist setti alustas Zopp varase murdega ja võitis vastase servil kohe esimese geimi. Seejärel hoiti oma servi, kuid seisul 4:3 võitis de Schepper kaks geimi järjest ja pinge meie esireketil servi hoidmisel kasvas. Lisaks katkestati mäng, et kuivatada väljaku jooni, mis õhuniiskuse tõttu olid muutunud väga libedateks ja võistlejatele ohtlikeks. Zopp võitis oma servigeimi ja võrdsustas seisu setis 5:5le. Seejärel mängis ta suurepärase geimi vastuvõtul ja võitis selle vastasele punktigi andmata. Sama kordas ta oma servigeimis ja võitis teise seti 7:5.

Otsustavas setis suutis vastane kohe seti alguses kahel korral eestlase servi murda ja oma servi hoida. Seega läks De Schepper juhtima 4:0. Zopp suutis seejärel aga omakorda vastast kahel korral murda ja viigistada seis otsustavas setis 4:4. Seejärel suutsid mõlemad mängijad korduvalt oma servi hoida. Pikk ja otsustav sett lõppes siiski eestlase 10:12 kaotusega. 

Kohtumine kestis kolm tundi ja 24 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles