Lumesadu lükkas Kelly Sildaru võistluse edasi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Tõnis Sildaru/Erakogu

Vigursuusataja Kelly Sildaru pidi täna starti asuma Prantsusmaal Val Thorensis toimuval SFR Freestyle Touri võistlusel, kuid kehvade ilmastikutingimuste tõttu on võistlus edasi lükatud. Viimati teatasid korraldajad, et pargisõidu finaalid on lükatud homseks ja võistlusega tehakse algust Eesti aja järgi kell 14.15.

«Lund sajab ning kõik hüpped on lund täis. Sellistes oludes ei ole võimalik sisse saada hüppamiseks vajalikku hoogu,» põhjendas Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis Sildaru Postimehele.

Naiste ja laste võistlustel osalevad sportlased saavad täna küll trenni teha, kuid hüppeid harjutada ei saa. «Trenni saab teha ainult reilide osas,» täpsustas Tõnis Sildaru. 

Eile oli võistluspaigas ilm ilus ja ära sai pidada meeste pargisõidu kvalifikatsiooni. Nädala alguses märkis Tõnis Sildaru Postimehel, et kohapealse ilmaennustuse kohaselt lubaski kolmapäevaks ilusat ilma.

Préparation pour les finales de demain à Val Thorens: Les filles et les kids sur les rails, sous la neige.Preparing for tomorrow's finals in Val Thorens: The women and kids on the rails, under the snowfall.

Posted by SFR Freestyle Tour on Thursday, January 14, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles