Eesti võrkpallurid Prantsusmaal: Kreek kukutas Aganitsa

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Mailiis Ollino

Prantsusmaa tippliiga 12. voorus kohtusid Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley  ja Andri Aganitsa koduklubi Poitiers Stade Poitevin. 3:0 (22, 19, 18) võidu sai tabelis keskmike hulka kuuluv pealinna meeskond. Sellega lükati Aganitsa koduklubi liidripositsioonilt neljandaks.

Ardo Kreek kogus kaheksa (rünnakupunkte 12-st 7) ning Andri Aganits neli punkti (3 blokki), vahendab Volley.ee. 

«Hetkel on klubil keerulised ajad, sest eilses mängus oli meil kolm põhimeest puudu,» lausus Aganits. «Diagonaalründaja pidi kahe punase kaardi tõttu kohtumise vahele jätma, tema on õnneks järgmises mängus olemas. Kahe põhinurgaründajaga on asjad kehvemad - mõlemad on vigastusega väljas. Ühel on käelabas luu katki, umbes kuu aega peame veel temata läbi ajama, teise jaoks on hooaeg ilmselt lõppenud.»

«Selle formatsiooni kohta, millega mängisime, võib rahule jääda,» lisas Aganits. «Põhisidemängija (Nimir Abdel-Aziz - toim.) mängis nurgaründajana ja temporündaja mängis diagonaali kohal. Olime mängul kaheksakesi. Enda blokitegevusega jään rahule, aga rünnakul peab paremini esinema.» 

Tabelis haaras 25 punktiga liidrikoha Arago de Setel, Chaumont on 24 punktiga teine, kolmandal positsioonil on 23 punktiga Montpellier, Poitevin kaotab liidritele kolm punkti ja on tabeli neljas. Pariisi meeskond on kogunud 18 punkti ja asub tabeli seitsmendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles