40. Tartu Maratoni esimene registreerimisvoor ja Tartu Neliküritus 2011 soodusregistreerimine lõpeb 10.detsembril

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton.
Tartu Maraton. Foto: Ain Protsin.


Juba mitu korda on Eestimaa sel sügisel näinud talve kuulutavaid lumehelbeid, mis nii mõnelgi on juba suure suusaisu peale ajanud ja meelde tuletanud, et 40. Tartu Maraton ei ole enam kaugel – vaid kolm kuud on jäänud harjutamiseks.

 Eelmine, 39. Tartu Maraton, ületas viimase 23 aasta osavõturekordi ning kõiki soovijaid ei jõudnud korraldajad kahjuks vastugi võtta. Kokku lõpetas põhisõidud 6203 suusatajat. SEB Tartu Neliküritus 2010 hooajal startis kõikidel aladel kokku üle 30 000 osaleja!

Sel aastal ootame Tartu Maratoni starti 7500 suusatajat. Varakult on end kirja pannud pikamasuusatamise ässad, Tartu Maratoni kahekordsed võitjad, Sandra Hansson ja Andres Aukland. Starti on asumas ka Jerry Ahrlin, Oskar Svärd, Jörgen Brink, Mathias Fredriksson, Bjorn Lind ja Thomas Alsgaard. Rahvasuusatajaid on kohale tulemas Jaapanist Austraaliani. Tule ja ole Sinagi osaline talvisel laulupeol!

Soodsam registreerimine Klubi Tartu Maraton 2011 aasta üritustele lõpeb 10.detsembril 2010. Osavõtamaksude ja registreerimise tingimustega saab lähemalt tutvuda Klubi Tartu Maraton kodulehel.

Sama kuupäevani kehtib soodsaim hind EMT Estoloppet kogupaketiga registreerimisel ning EMT Topeltpluss sooduspakett. EMT Estoloppetile registreerimine toimub sportinfo.ee keskonnas. Infot osavõtutasude kohta vaata lähemalt siit.

40. Tartu Maratonile ja SEB Tartu Neliküritus 2011 üritustele saab registreerida:
* www.tartumaraton.ee  
* Klubis Tartu Maraton
* Hawaii Expressi kauplustes üle Eesti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles