Kes on see saladuslik ärimees, kes pumpab uude Eesti tippklubisse kuni 10 miljonit?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Belmatš
Andrei Belmatš Foto: Erakogu

Tänane Postimees kirjutas, et jäähokiliigaga KHL liituda sooviv Tallinna Ilves arvestab sarjaga liitudes 7 kuni 10 miljoni euro suuruse eelarvega. Ilvest nõustava ja KHLiga läbirääkimisi pidava Andrei Belmatši sõnul ei tule klubi eelarveks vajalik raha Venemaalt, vaid hoopis Euroopast.

«See on Euroopa investor vene juurtega,» kergitas Belmatš saladuseloori ning lisas, et investoreid on rohkem kui üks. «Ma saan aru, et väike grupp, kaks-kolm inimest. Igatahes räägivad  nad vene keelt. Nemad tahavad lihtsalt äri ajada, pikaajalist äri. Ma kinnitan, et mingit poliitikat selles projektis mitte mingil juhul ei ole, puhas äri.»

Belmatši sõnul on investorid Tallinna hokiklubi rahalisest toetamisest väga huvitatud. «Kui äri juba isegi hästi toimib, aga on vaja astuda arengus järgmine samm, tuleb selleks ikkagi kulutada raha. Õige ju? Meie vaatame Tallinna Ilvest kui äriprojekti, pikaajalist investeerimisprojekti,» põhjendas ta.

Loe Postimehe intervjuud Belmatšiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles