Trahvi saanud Tarvas kandis tänaseks mänguks meeskonna nimekirja mänedžeri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas.
Rakvere Tarvas. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond kandis paari päeva eest kohtumiseks Kalev/Cramoga mänguprotokolli vaid seitse meest ja peab seetõttu tasuma rahatrahvi. Täna kohtutakse kodusaalis Pärnu Sadamaga ning trahvist vältimiseks on kasutusele võetud kõik nipid. Nii kanti täna Tarva nimekirja näiteks ka meeskonna mänedžer Madis Šumanov.

Tarva peatreener Andres Sõber kinnitas pärast teisipäevast Postimehele, et serblane Maksim Kovacevic ja Montenegro mees Radomir Marojevic puudusid viisaprobleemide tõttu. Kui Sõbra kinnitusel pidanuks Kovacevic saama juba täna Pärnu vastu taas platsile tulla, siis väljakule mees siiski ei jõudnud. Ka Marojevici ootavad ees veel mõned lisasammud, enne kui mees taas Tarva eest mängida saab.

Kui tänavu ei ole Šumanov mängijana Tarva särgis väljakul käinud, siis mullu sai ta meistriliiga põhiturniiril platsile kahes kohtumises, samuti mängis ta karikasarja poolfinaalis ja finaalis. Lisaks on tal eelmisest hooajast kirjas üheksa mängu esiliigas BC Tarvas/Rakvere Spordikooli meeskonnas.

Peale Šumanovi on täna Tarva nimekirjas veel ka 15-aastane Erik Kaasik, kes on tänavu Tarva särgis platsile saanud karikamängudes, ning sel hooajal vaid ühes kohtumises viieks minutiks väljakule saanud Sander Ramul.

Mängus Kalev/Cramoga vaid seitsme mängija ülesandmine tähendab Rakvere meeskonnale trahvi, sest vastavalt tänavuse hooaja meistriliiga juhendile peab tiimil olema ette näidata vähemalt kaheksa meest. Meistriliiga juhendi punktis 33.7 on sätestatud nii: «Vähem kui 8 (kaheksa) mängijaga mängu alustanud Klubi võistkonnale määratakse trahv vastavalt Juhendi punktile 50.10.»

Vastav punkt omakorda sätestab, et «trahv Klubile iga vähem kui 8 (kaheksa) mängija kohta on 50 (viiskümmend) eurot». Seega pääseb Tarvas miinimumtrahvi tasumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles