Seitsme põhimehega mänginud Tarvas võitis suurelt Pärnut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas
Rakvere Tarvas Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas Rakvere Tarvas koduplatsil koguni 89:64 Pärnu Sadama. Seejuures ei saanud Tarva eest viisaprobleemide tõttu jätkuvalt mängida serblane Maksim Kovacevic ja montenegrolane Radomir Marojevic.

Suurema osa mängust seetõttu seitsme mehega mänginud Tarva parim oli 22 punktiga Reinis Strupovics, Janari Jõesaare arvele kanti 18 punkti. David Haughton viskas 16 punkti ja võttis 14 lauapalli. Roberts Stumbris lisas 14 ja Brandon Goode 10 punkti. Tänu suurele eduseisule said Tarva poolel kohtumise lõpus mänguaega ka Sander Ramul, kaks punkti visanud 15-aastane Erik Kaasik ja tänaseks kohtumiseks mängijana üles antud Tarva mänedžer Madis Šumanov, kes viibis platsil viis minutit, viskas kolm punkti ja võttis kolm lauapalli.

18 kaugviskest täna vaid kaks tabanud Pärnule tõi Mark Dorris 23 punkti, Rain Raadik lisas 11 ja Paulius Petrulevicius 10 punkti. Tarvas võitis lauavõitluse 41:31 ja andis koguni 25 resultatiivset söötu Pärnu 7 vastu. Turniiritabelis on viiendal kohal oleval Tarval kuus võitu ja üheksa kaotust, Pärnu on viie võidu ja kümne kaotusega eelviimasel kaheksandal kohal. Sama palju võite-kaotusi on 15 mängu järel ka TTÜ-l ja Valga-Valka meeskonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles