Viimsi/Tööriistamarket ei andnud käsipalliliigas Tapale sõnaõigust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmanda ringi teise vooru viimases kohtumises sai HC Viimsi/Tööriistamarket kodus 37:22 (22:9) jagu SK Tapast.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Rail Ageni 6 ning Otto Karl Kont, Aleksander Oganezov ja Risto Kütt 4 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Sander Sven Annula ja Vahur Oolup 5 väravaga.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: «Tuletasin enne kohtumist meestele meelde, et me kaotasime Arukülale, kes jäi omakorda alla Tapale. Sellest tegid kõik omad järeldused ja eks tasemevahe ongi tegelikult selline nagu tabloolt paistis. Tegutsesime kaitses hästi ning teenisime avapoolajal selle pealt ligi kümme kiirrünnakut. Nii on lihtne mängida.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Seekord meil mängu polnud, lisaks kõigile oli puudu rünnakute liider Martin Adamson. Tunda andis tihe graafik, sest koos esiliigaga oleme viimase viie päeva jooksul pidanud neli kohtumist. Olime hädas Viimsi aktiivse 5-1 ja 3-3 kaitsega ning teisel poolajal jagasime mänguaega noorematele. Viimsi oli matšiks hästi valmis, meie poolt võib esile tõsta Margus Õuna ja Mihkel Koppelmanni.»

Tabeliseis:

  1. Põlva Serviti 24 punkti (14 mängust)
  2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 22 p (13)
  3. Viljandi HC 18 p (14)
  4. HC Viimsi/Tööriistamarket 14 p (14)
  5. Aruküla SK 11 p (14)
  6. SK Tapa 4 p (14)
  7. Audentes SK 3 p (13)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles